Datorita faptului ca tehnologia s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii 10 ani, cei care detin afaceri mici, medii sau mari dispun astazi de posibilitatea de a folosi un software retail pentru a obtine rezultatele dorite, dar si pentru a-si imbunatati in mod considerabil munca. Inainte de a achizitiona aplicatia, administratorii de afaceri trebuie sa stie care sunt avantajele de care urmeaza sa aiba parte si astfel, cu siguranta, se vor convinge ca urmaza sa faca o investitie excelenta!

Un soft online simplu de gestionat

Pentru inceput, despre solutiile de tip ERP trebuie sa se stie faptul ca sunt usor de utilizat in mediul online, inclusiv de mai multe persoane in acelasi timp. Aplicatiile sunt extrem de intuitive si permit inserarea a unui numar nedefinit de articole, indiferent de natura acestora. Practic, cei care vand produse isi pot imbunatati procesul de vanzare catre clienti, intrucat orice modificare legata de comenzi poate fi realizata online, pe calculator, urmand ca cei din depozit sau curierii sa o vada in timp real.

Aprovizionare constanta

Un alt mare avantaj al optarii pentru solutii ERP este ca, in acest fel, toti cei care au nevoie pot sti in permanenta care sunt stocurile de care inca mai dispun, precum si care sunt cantitatile pe care clientii le-au cerut si care trebuie comandate de la furnizori sau din fabrica. Practic, sortarea per articol se face in mod automat, in functie de numarul de comenzi deja introduse in sistem, dar si in functie de comenzile pentru care se poate vedea imediat ca nu este stoc in prezent.

Vanzarile, gestionate in mod eficient

Dincolo de faptul ca cei care folosesc soft-uri moderne pot introduce comenzile in sistem si pot vedea stocurile disponibile, solutiile de tip ERP ajuta la imbunatatirea vanzarilor, atat din magazinele fizice, cat si din magazinele online. Software-urile sunt responsabile de crearea facturilor, a notelor de livrare, precum si de emiterea bonurilor fiscale sau de notificarea clientilor, atunci cand este nevoie de acest tip de comunicare.

Software retail | solutii ERP | attosoft.ro

software retail

Optimizarea depozitelor

Nu in ultimul rand, datorita sistemelor ERP, depozitele isi pot gestiona volumul de munca mult mai eficient. Comenzile sunt impachetate pe rand, in functie de cum au fost introduse in sistem, astfel incat stocul sa fie folosit corect, iar documentele aferente fiecarui colet sa fie mai usor de atasat pachetelor, intrucat au fost deja create in sistemele online.

Site-ul attosoft.ro reprezinta raspunsul la intrebarile celor care isi doresc sa-si imbunatateasca afacererile, transformandu-le intr-unele eficiente si usor de controlat.