In februarie 2003, Jennifer Lopez a creat isterie atunci cand a purtat celebra jungle dress in cadrul festivitatii de decernare a premilor Grammy, o rochie verde somptuoasa, cu un decolteu indecent. Douazeci de ani mai tarziu, istoria se repeta, iar Jennifer defileaza pentru Atelier Versace in rochia care a facut istorie.

Detalii interesante despre celebra jungle dress

Colectia lansata de Donatella Versace a fost una asteptata de fani. Printre imprimeuri, casa italiana a prezentat siluete feminine, cu volume structurate si decupaje indraznete, acestea fiind de fapt chintesenta casei Versace. Faimosul motiv tropical a fost reprodus si pe paltoane, bluze sau accesorii, acesta fiind de altfel tema intregii colectii. Apoteoza a fost aparitia faimoasei Jennifer Lopez, care si dupa 20 de zi arata la fel de bine in rochia fenomen. Si de aceasta data, vedeta a reusit sa rupa din nou internetul si, mai ales Instagramul, intr-o explozie de sclipiri, aducand aceasta prezentare in istoria Saptamanii modei din Milano.

La pretrecerea organizata dupa prezentarea de moda, surorile Gigi si Bella Hadid, Kaia Gerber si celelalte modele, au purtat cu o atitudine sexy rochii Versace, accesorii aurii si au adus un omagiu memoriei lui Gianni, fratele adorat al Donatellei, ucis in iulie 1997, in fata locuintei sale.

La 50 de ani, Jennifer Lopez nu si-a pierdut farmecul, iar bomba latina a demonstrat din nou, de ce este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume. In timpul Saptamanii modei de la Milano, invitatul surpriza al prezentarii de moda Versace, insasi JLO a incheiat spectacolul intr-o rochie cu imprimeu jungle extrem de sexy care i-a pus in evidenta trupul bine lucrat. Din matase verde, transparenta, cu un decolteu adanc, aceasta piesa a provocat o stare de agitatie in locatie. Motivul? Aceasta este o rochie bine cunoscuta publicului larg, pe care Jennifer Lopez a purtat-o in timpul Grammy Awards din 2000!

La vremea respectiva, succesul acestei piese vestimentare a tinut prima pagina a ziarelor, iar internautii s-au grabit sa caute pe internet sa afle mai multe despre aceasta vestita rochie. Singura problema era ca la acea vreme, nu exista. Isteria creata in jurul acestei rochii a dus la aparitia Google Images asa cum a afirmat insusi Eric Schmidt, ex-CEO al Google.