Femeile care isi doresc sa se bucure de servicii de calitate, cu ajutorul carora sa aiba un par frumos si sanatos au posibilitatea de a-si face un tratament par cu botox. Este vorba despre o procedura relativ simpla, dar care contribuie foarte mult la cresterea nivelului de sanatate a parului, dar si la obtinerea unei imagini extrem de interesante si ingrijite.

Cum functioneaza tratamentul?

Pentru inceput, reprezentantele sexului frumos trebuie sa stie despre tratamentul cu botox ca are in componenta sa toxina botulinica ce blocheaza acetilcolina, un neurotransmitator puternic. Prin reducerea transpiratiei de la nivelul scalpului, doamnele si domnisoarele reusesc sa aiba parte de un par mai sanatos si mai frumos, intrucat cantitatea de sebum pe care o secreta scalpul scade considerabil, iar parul ramane curat pentru mai multa vreme.

Cat timp sunt vizibile efectele unui tratament par cu botox?

In ceea ce priveste rezultatele de care se bucura femeile, acestea trebuie sa stie tratamentul este eficient pentru o perioada de pana la 2-3 luni. In aceasta perioada, scalpul se obisnuieste cu un alt stil de evolutie si ramane curat si sanatos. Reprezentantele sexului frumos se pot coafa, vopsi sau spala asa cum o faceau si pana acum, fara sa le fie teama ca ar putea interfera cu rezultatele tratamentelor.

Tratament par cu botox | Extensii par cu keratina | FreeStyleBeauty.ro

tratament par cu botox

Extensii par cu keratina

Nu in ultimul rand, femeile trebuie sa stie ca se pot bucura simultan si de tratamentele cu botox, dar si de extensii par cu keratina, mai ales atunci cand vor sa-si schimbe look-ul complet. La final, ele vor obtine o imagine extrem de interesanta si deosebita, cu ajutorul careia se vor simti frumoase si atragatoare!

Specialistii de la http://freestylebeauty.ro lucreaza cu foarte multa grija, folosind intotdeauna produse de calitate, astfel incat doamnele si domnisoarele sa plece multumite si sa se bucure de efectele tratamentelor de par. Podoaba capilara joaca un rol esential cand vine vorba despre modul in care femeile arata si se simt, motiv pentru care parul trebuie ingrijit in permanenta!