Plaje cu nisip alb, paduri tropicale luxuriante, parcuri nationale si o abundenta de animale salbatice pe care turistii nu le pot vedea nicaieri, in alta parte a lumii, aceasta este Australia. Asadar, este o ocazie unica pentru turisti, de a explora mirificul peisaj, mostenit de aceasta frumoasa tara.

Insulele Whitsunday din Australia

In inima Great Barrier Reef, in largul coastei Airlie Beach, se afla 74 de insule uluitoare, inconjurate de o padure tropicala luxurianta, de o apa turcoaz si un nisip alb. Aceste insule sunt cunoscute sub numele de Insulele Whitsunday. Intrucat majoritatea insulelor, cu exceptia a 4, sunt parcuri nationale nelocuite, acestea isi pastreaza frumusetea nealterata, oferind vizitatorilor posibilitatea de a se afla intr-un colt de rai, pe Pamant.

Insula Fraser, cea mai mare insula de nisip din lume, ofera una dintre cele mai unice aventuri pe patru roti din Australia, fara drumuri delimitate, doar nisip pur. Chiar si autostrada este de fapt o plaja, o plaja imensa. Aici intalnim padurea tropicala luxurianta, care creste pe deasupra dunelor de nisip, peste 100 de lacuri si parauri cu apa dulce, stanci de gresie spectaculoase si unul dintre cele mai bune locuri, pentru a vedea balenele cu cocoasa.

Melbourne

Cu siguranta capitala Australiei, Melbourne, merita un loc pe itinerarul turistilor. Fie ca acestia doresc sa manance, sau sa admire arta stradala, sau sa faca cumparaturi la Queens Victoria Market, orasul are multe de vazut si de oferit, pentru toate tipurile de calatori. Melbourne este de asemenea, o destinatie excelenta pentru a vizita alte atractii populare din Australia, cum ar fi Great Ocean Road, Insula Philips si Yarra Valley.

Coasta de Aur

Cu o viata de noapte in plina expansiune si unele dintre cele mai bune plaje din Australia, Coasta de Aur, atrage milioane de vizitatori in fiecare an, care cauta sa stea la soare si sa-si incerce norocul la surfing. Acasa in renumitul Surfers Paradise, Gold Coast este una dintre cele mai importante destinatii de surfing din Australia si un loc minunat de invatat. Cu un amestec minunat de ape frumoase, de coasta si parcuri nationale luxuriante, iubitorii de natura isi pot petrece timpul, facand drumetii prin Parcul National Springbrook si Parcul National Lamington.