Informatii despre achizitia unui nou computer

Cumpararea unuia sau a mai multor computere second hand poate fi o actiune descurajanta. Exista literalmente sute de modele diferite din care clientii pot sa aleaga ce li se potriveste mai bine. La compararea specificatiilor se va constata faptul ca aspectul nu este singurul lucru pe care il au in comun calculatoarele, ci sunt sunt multe alte functii care trebuie luate in considerare.

Multi cumparatori aleg un computer pe baza numelui unui anumit brand care suna mai familiar pentru ei sau pe baza recomandarilor facute de rude, prieteni si alte cunostinte. Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa intocmiti o lista cu toate functiile care conteaza cu adevarat pentru dumneavoastra, dar si o lista de dispozitive care indeplinesc toate aceste functii.

Pentru ce veti folosi dispozitivul? Aceasta este cea mai importanta intrebare cand vine vorba de cumpararea unui nou computer. Cel mai multi utilizatori care doresc dispozitivul pentru acasa nu fac decat sa navigheze pe interne, sa trimita e-mail-uri, sa redacteze documente, sa asculte muzica sau sa vizioneze filme. Pentru aceste activitati de baza, nu aveti nevoie decat de un computer de baza, nimic fantezist si nici cel mai recent mode. Viteza procesorului si dimensiunile hard-disk-ului sunt irelevante daca nu doriti altceva decat navigarea Web si alte sarcini simple. In acest caz, chiar si computere sau laptopuri second hand sau vechi de 10 ani pot face fata acestor activitati.

Desktop, laptop sau tableta? Laptop-urile au devenit incredibil de populare in ultimele doua decenii. Acestea pot fi asezate oriunde in casa, afara, in parc, in magazin, in calatorie si permit conectarea la Internet prin wireless. Singurul dezavantaj fata de desktop este ca un laptop nu poate fi actualizat la fel de usor si nici componentele schimbate pe masura ce se invechesc. De asemenea, nu se poate adauga un ecran mai mare sau un nou hark disk.

Laptopuri second hand | computere second hand | calculator-ieftin.ro

laptopuri second hand

Acestea sunt doar doua aspecte de luat in seama la achizitia unui computer, insa ar mai fi o multime de informatii pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a lua cea mai buna decizie. In acest sens puteti primi ajutor specializat de la echipa Calculator Ieftin, care va va ajuta sa ajungeti la o concluzie cu privire la ceea ce ar trebui sa cumparati in functie de nevoi si buget. Accesati calculator-ieftin.ro pentru a vizualiza modelele existente in stoc, dar si pentru a cere ajutor specializat!