Indiferent ca ati ramas cu masina pe sosea si cautate remorcare, sau aveti nevoie de intretinere regulata si reparatii pentru masina, Nord Garage, service auto Bucuresti, este o solutie excelenta pentru toate problemele legate de masina dumneavoastra. Exista mai multe motive pentru care Nord Garage este raspunsul pentru toate nevoile dumneavoastra auto.

service auto Bucuresti

Mai jos sunt enumerate doar cateva:

  1. Programul prelungit din weekend este in beneficiul persoanelor care au toata saptamana ocupata si isi pot rezerva doar ziua de sambata pentru a rezolva problemele masinii.
  2. Numarul mecanicilor specializati este un alt punct forte al service-ului auto Nord Garage. Cei 4 specialisti ai cailor putere sunt intotdeauna disponibili pentru a remedia orice problema a masinii dumneavoastra.
  3. La Nord Garage, cele 3 rampe moderne si complet echipate stau in asteptarea masinilor ce au nevoie de reparatii auto in Bucuresti. Echipamentele de ultima generatie fac procesul de disgnoza mai rapid si eficient.
  4. Daca lasati masina in service, nu va faceti griji ca nu veti avea cu ce sa circulati, Nord Garage va pune la dispozitie o masina la schimb pe care o puteti alege din 27 de masini existente momentan la dispozitia clientilor.
  5. Numarul mare de masini reparate si cazuri solutionate sunt recomandarea care face cinste service-ului Nord Garage. Tot mai multi clienti multumiti inseamna, masini ce functioneaza perfect!

Deoarece la service auto Nord Garage se pot efectua o mare varietate de servicii auto in acelasi loc, clientii sunt foarte multumiti si revin de fiecare data cand au nevoie. Odata ce o persoana a experimentat serviciile excelente oferite de echipa Nord Garage, ea va sti ca poate avea incredere in tot ce tine de reparatii auto si necesitatile suplimentare ale masinii. Accesand https://www.nordgarage.ro/  veti putea afla locatia exacta a service-ului, programul de lucru, preturile si promotiile periodice. Din Nord Garage toti clientii pleaca multumiti si toate masinile functioneaza perfect, iar acest lucru este cel mai bun feedback pentru echipa!